Menu
02 437 38 36
Поръчай по телефона
  • Безплатна доставка над 150 лева
  • Връщане на парите в 14-дневен срок
  • Вземи на изплащане

Доставка

Стандартна доставка се извършва от куриерска фирма Спиди до адрес на получателя на стойност 6 лв. или до някой от офисите на Еконт на стойност 5 лв. Експресна доставка може да бъде извършена след уговорка с оператора на стойност от 8 лв. за Спиди и 7 лв. за Еконт. Стойността на доставката е валидна за цялата страна за всички продукти, с изключение на продуктите, които са на промоция с безплатна доставка или за поръчка над 150 лв. Стойността на доставката ще бъде калкулирана към цената на избрания от Вас продукт в процеса на Вашата поръчка.

Доставката се извършва на посочен от вас адрес. Цената на доставката се заплаща от клиента, за която той ще бъде уведомен.

След извършване на покупка в електронния магазин ще получите потвърждение по електронната поща с всички данни за вашата поръчка и обаждане от наша страна с допълнителна информация за сумата, която трябва да се заплати за куриерска услуга, сроковете и условията за доставка.

Ако искате да върнете продукта, можете да го направите в срок от 14 работни дни от датата на получаването му. Продуктът трябва да бъде в оригинална опаковка, заедно с придружаващите го документи. Повече информация относно начините на връщане на продуктите можете да получите на телефон: 024372277

Скайшоп България ЕООД възстановява стойността на продуктите чрез превод до офис на Еконт.